Denk mee met het nieuwe speel- en beweegplan in de gemeente Schagen

Een oproep vanuit de gemeente

Beste ouders en verzorgers,
 

Gemeente Schagen hoort graag, met behulp van een enquête, wat de mening en behoefte van inwoners is op het gebied van speel- en sportplekken. De gemeente gebruikt de informatie om een nieuw speel- en beweegplan te maken. Dit plan wordt vervolgens in de praktijk gebruikt voor de toekomstige (her)inrichting van speelplekken. Met als doel om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefte van de inwoner.

 

“We vinden het erg belangrijk dat zowel kinderen als volwassenen kunnen bewegen, ontmoeten en spelen bij sport- en speelplekken. We streven ernaar om een kindvriendelijke gemeente te zijn waarbij alle kinderen fijn buiten kunnen spelen. De openbare speelplekken willen we daarom zo inrichten dat deze door iedereen gebruikt kan worden. Jong, oud, met- of zonder beperking. Om dat goed te kunnen doen horen wij graag wat de behoefte is van de inwoners op dit gebied”, zegt wethouder Puck de Nijs.

 

Meedenken

Alle inwoners van de gemeente Schagen kunnen meedenken. Inwoners kunnen de vragenlijst meerdere keren invullen, bijvoorbeeld voor zichzelf en voor de kinderen. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 14 november en duurt ongeveer 5 minuten. Het werkt het beste om dit te doen op de computer via de volgende link bij dit Kwiebbericht. 

download download