'Aznavour Mon Amour' bij VVO

Dirkshorn Bruist nieuws van 07-02-2022

Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Zijn rijke oeuvre wordt zaterdag 19 februari voor de leden van VVO bezongen door zangeres Britta Maria, pianist/zanger Maurits, accordeonist Oleg Fateev en Simone Sou op drums.

Met chansons in het Frans en een enkele (eigen) vertaling naar het Nederlands. Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussendoor over zijn leven: zijn strijd om zanger te worden, want Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten. Zijn schrijftalent, hij schreef o.a. ook liedjes voor Edith Piaf, zijn volharding en zijn uiteindelijke triomf.

Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La Bohème, Hier Encore, Etre, Tous les Visages, Comme ils disent naar Les Comédiens.

Aanvang 19.30 uur in dorpshuis de Kastanjeboom. Entree € 12,00 (vrij toegang voor VVO-leden). Reserveren via e-mail vvo33@ziggo.nl

Voorafgaand Theatermenu in de Brasserie: drie gangen diner + welkomstdrankje voor € 32,50. Reserveren tel. 0224-551464 / welkom@brasseriedekastanjeboom.nl

Logo VVO Logo VVO